Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Luis Suárez er blevet klarmeldt

Skader - 6. juni 2020Officielt: Luis Suárez er blevet klarmeldt

© FC Barcelona


Luis Suárez måtte tidligere gennemgå en knæoperation og blev nærmest meldt færdig for sæsonen, da prognosen umiddelbart lød på fire måneder på sidelinjen - men på grund af coronapausen kan han nu se frem til sæsonens sidste kampe alligevel. Han er i dag blevet klarmeldt.

Det er 147 dage siden, at Suárez fik beskeden om, at han skulle knæopereres. Operationen fandt sted den 12. januar efter at han havde deltaget i kampen mod Atletico Madrid i den spanske Super Cup. Herefter måtte man ind og operere knæet og han blev siden meldt ude frem til starten af maj og dermed så det ud til at han var færdig for sæsonen.

Men coronapausen har altså udskudt 11 ligakampe og da Suárez nu er klar kan han alligevel se frem til at deltage i kampe, som han ellers havde skudt en hvid pil efter på grund af sin operation. Desuden kan han også se frem til at spille Champions League, hvor Barca har en returkamp mod Napoli til gode.

Situationen er lidt anderledes for Ousmane Dembélé. Selv hvis Dembélé når at blive klar til nogle ligakampe, så må han ikke deltage. Barca har nemlig brugt reglen om at hente en erstatning for en skadet spiller, og derfor er Dembélé ikke til rådighed for resten af indeværende ligasæson.

Du kan se alle Barca-skader her. Bemærk at flere at Arthur og Roberto vurderes klar, men at de siden coronapausen endnu ikke har fået det grønne lys.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder