Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman erkender: Barca ringede til mig

Nyheder - 6. juni 2020Koeman erkender: Barca ringede til mig

©


Det er ikke længere nogen hemmelighed, at Ronald Koeman kan forlade det hollandske landshold uden beregning såfremt det er til fordel for Barca. Efter at nyheden slap ud, indrømmede Koeman det uden at sætte spørgsmålstegn. Nu kan han ligeledes fortælle, at Barca talte med ham i starten af året.

Da præsident Josep Maria Bartomeu endelig havde fået nok af Ernesto Valverde og havde lagt en fyringsplan for træneren, begyndte jagten på en ny træner. Eric Abidal rejste til Qatar for at tilbyde Xavi jobbet, men han afviste. Han mener selv, at han endnu ikke er klar og derfor gider han ikke at 'spilde' muligheden nu. Han ønsker mere erfaring.

Men Koeman fortæller til Catalunya Radio, at Barca også tog kontakt til ham - men han respekterer sin aftale med det hollandske landshold hvorfor han måtte afvise.

- Jeg modtog et opkald fra Barcelona, men jeg bliver nødt til at holde mit ord over for det hollandske landshold og stå på sidelinjen ved EM. Lige nu er landsholdet det vigtigste - ingen kunne selvfølgelig vide, hvad fremtiden skulle byde på, fortæller Koeman og følger op:

- Ifølge min kontrakt kan jeg forlade landshold efter EM, men det er slet ikke tid til at tænke på det. Men alle ved, at min drøm er at træne Barcelona en dag og jeg håber, at jeg får chancen igen engang i fremtiden. Man skal virkelig have meget erfaring for at træne så stort et hold og det handler om, hvordan timingen er.

Koeman holder altså fast i, at han vil træne det hollandske landshold ved EM før han tænker på Barca. EM blev rykket fra 2020 til 2021 og Koeman har valgt at holde fast i aftalen om at lede Holland ved EM.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder