Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Sådan stiller Barca op mod Mallorca

La Liga - 7. juni 2020Avis: Sådan stiller Barca op mod Mallorca

© Goal


Der er nu under en uge til at Barca sætter jagten ind på det spanske mesterskab når La Liga genstartes efter coronapausen. Spillerne er godt i gang med genoptræningen efter deres isolation og mens et par af spillerne døjer med småproblemer, begynder Setién trods alt at se resultater fra de fleste spillere.

Ifølge Marca er der absolut ingen tvivl om, at Setién vil vinde den første kamp - koste det hvad det vil. Således forventer avisen, at Setién stiller op med sin stærkeste opstilling. Det betyder, at Messi forventes at starte inde sammen med Suárez, som er klarmeldt efter sin knæoperation samt Antoine Griezmann.På midten finder vi Busquets og Frenkie de Jong sammen med Arthur mens Umtiti ventes i midterforsvaret sammen med Piqué, da Clement Lenglet har karantæne og derfor må blive hjemme fra turen til Mallorca. Semedo og Alba må alt andet end lige formodes at starte på kanterne mens den tyske mur naturligvis starter mellem stængerne.

Barcas forventede startopstilling
Ter Stegen, Semedo, Piqué, Umtiti, Alba, Arthur, Busquets, De Jong, Messi, Suárez og Griezmann

Kampen sparkes i gang lørdag klokken 22.00 og kan ses direkte på TV2 Sport X. Hvis du er i rigtig spansk fodboldhumør på lørdag, så kan du på selvsamme kanal se kampene mellem Celta Vigo - Villarreal og kort tid efter Leganés - Valladolid før Mallorca byder Barca ind på Son Moix.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder