Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Opstilling: Barca spillede træningskamp på Camp Nou

Nyheder - 7. juni 2020Opstilling: Barca spillede træningskamp på Camp Nou

© FC Barcelona


Quique Setién havde rykket træningen til Camp Nou i går og samtidig ville han give spillerne en følelse af kamp, da truppen blev delt op i to hold, som skulle dyste mod hinanden. Her var det hold gul mod hold sort. Kampen sluttede 3-1 til de gule - blandt andet på mål af Luis Suárez, som er helt ovre sin knæskade.

Hold Gul
Neto, Chumi, Piqué, Araujo, Alba, Vidal, De Jong, Arthur, Collado, Suárez og Saverio

Hold Sort
Ter Stegen, Roberto, Lenglet, Umtiti, Junior, Riqui Puig, Busquets, Rakitic, Griezmann, Braithwaite og Ansu FatiTræningskampen, der varede 45 minutter, sluttede 3-1 til de gule på mål af Piqué, Suárez og Saverio mens Martin Braithwaite stod for det enlige mål hos det andet hold. Der var tale om en træningskamp, hvor man selvfølgelig ikke giv all in på tacklingerne, men hvor intensiteten blev skruet op.

Det gælder nemlig om at være klar til kamp mod Mallorca om seks dage, hvor der ikke er plads til at spare på noget som helst. Sejren skal i hus for at holde Real Madrid bag sig i tabellen og Setién håber, at han sammen med sit team har trænet spillerne godt op til La Ligas genstart.

Kampen mod Mallorca spilles lørdag klokken 22.00 på TV2 Sport X.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder