Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rakitic: Jeg bliver i Barca i noget tid endnu

Transfermarked - 8. juni 2020Rakitic: Jeg bliver i Barca i noget tid endnu

©


Ivan Rakitic var set ude at klubben for et år siden, da transfermarkedet åbnede, men kroaten var stædig og trodsede den klare besked fra den daværende cheftræner Ernesto Valverde, som advarede Rakitic om mindre spilletid. Det blev det også til - og denne sommer bliver han atter engang rygtet væk, men igen holder han fast.

Rakitic har ikke tænkt sig at skifte væk fra Barca til trods for at han klart får mindre spilletid. Han kan ikke længere kalde sig for en del af gallaopstillingen, men spørger man ham, så bliver han i klubben i noget tid endnu.

- Jeg har ingen grund til at tænke på andre ting (end fodbold). Jeg har trænet godt disse dage og jeg føler mig godt tilpas. Jeg er sikker på, at jeg bliver i Barca i noget tid endnu, fortæller han til kroatiske Tportal ifølge Sport.

Han fortæller desuden at hans ønske er at spille der, hvor han er glad. Og det er han i Barca, hvor hans drøm er at vinde endnu flere titler. Han har tidligere været med til at vinde alle klubturneringer han har spillet med Barca, men han er altså ivrig efter endnu mere.

For nogle uger siden har både Sevilla og Villarreal været sat i forbindelse med Rakitic, men endnu er der intet konkret.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder