Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Braithwaite: Messi har hjulpet mig

Nyheder - 8. juni 2020
Braithwaite: Messi har hjulpet mig

© FC Barcelona


Martin Braithwaite ser frem til ligaens genstart når Barca besøger Mallorca. Danskeren forventes at rejse med og meget kunne tyde på, at han starter inde, da Suárez højst sandsynligt kun går stille frem efter sin knæskade selvom han lige nu er helt oppe i omdrejninger.

Braithwaite har talt med Goal og svare på nogle spørgsmål. Du får det fulde overblik her.

La Liga-genstarten
- Min fornemmese er, at hele holdet er sulten efter at komme i gang igen. Jeg tror, at det har været positivt for alle, at man har fået rum til til at tænke, men nu vil vi også rigtig gerne i gang.

Personlige fornemmelse
- Jeg føler mig godt tilpas. Jeg har ventet på øjeblikket længe. Det får mig til at stå op hver morgen for at blvie en bedre spiller.

Lockdown
- Det har været som at være med i en film. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Det var en meget mærkelige situation for mig. Jeg forsøger at trække det posiive ud af det negative. Det vigtigste var at få en masse tid med familien. Min kone er gravid og jeg havde mulighed for at være sammen med hende da hun fødte.

Lionel Messi
- Han giver så meget selvtillid til hele holdet fordi, at han kan gøre forskellen. Han har også hjulpet mig rent personligt til at blive en bedre spiller med hans råd og den måde, han ser fodbolden på. Han er en stor inspiraiton.Luis Suárez
- Jeg er så glad for at Luis Suárez er tilbage. Da jeg ankom, var han skadet og jeg har endnu ikke spillet med ham. Jeg vil gerne lære af ham; han er blandt de bedste angribere i verden jeg glæder mig over, at han er tilbage.

Ny i Barca
- Træningen her er totalt anderledes end hvad jeg er vant til, så jeg kan føle, at jeg udvikler mig rent teknisk. Som menneske kan jeg mærke den enorme opmærksomhed i så stor en klub, men man lærer at leve med det.

- Jeg spiller for verdens største klub. Det er selvfølgelig anderledes at skulle kæmpe om titler end nedrykning - der er mentaliteten til forskel.

- I og med at jeg taler fransk, så færdes jeg blandt andet med de franske spillere. Jeg er også tæt på Frenkie de Jong.

Fansene
- Hvis jeg er populær på Camp Nou så er det fordi, at jeg ikke forsøger at være en, som jeg ikke er. Jeg er altid mig selv.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder