Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sneijder: Lautaro bør tage til Real Madrid

Transfermarked - 9. juni 2020Sneijder: Lautaro bør tage til Real Madrid

©


Lautaro Martinez er en eftertragtet spiller, men hans egen drøm er at spille i Barca hvorfor historierne primært kun kører mellem de to parter. Barca forvetes at betale han frikøbsklausul på 111 millioner euro for at hente ham til klubben, men spørger man hollænderen Wesley Sneijder, så bør Lautaro tage til Real Madrid.

Wesley Sneijder har talt med Sportsmail, hvor han blandt andet satte ord på Lautaro Martinez og Frenkie de Jong. Han forventer, at landsmanden får en mere ledende rolle i Barca når Messi stopper med at spille.

Om Lautaro Martinez
- Jeg vil råde ham til at skifte til Real Madrid. En fysisk og mentat stærk spiller. Jeg kan kun fortælle ham, at Real Madrid vil være ideel for ham - men først efter endnu flere år i Inter

Om Frenkie de Jong
- De Jong tog den rigtige beslutning fordi han forstår spansk fodbold perfekt. Han tog en god beslutning; klubben passer til ham og når Messi stopper, så får Frenkie endnu mere lederskab.

Sneijder har tidligere udtalt, at han kunne have været på Messis niveau. Han følte bare ikke for det, forklarede han. Det kan du læse mere om her.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder