Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bojan slår igen: Jeg spillede med Messi

Nyheder - 10. juni 2020Bojan slår igen: Jeg spillede med Messi

© Bojan Krkic / Twitter


Bojan Krkic blev udpeget som den næste store stjerne, da han begyndte at røre på sig i Barcas yngre rækker. Han formåede at tilkæmpe sig en plads på førsteholdet og gjorde det overordnet set rigtig fint, men faktum er, at han aldrig slog igennem for alvor. Han slår dog igen på de kritikere, der siger, at hans karriere aldrig blev god.

I og med at han fik så store rose i så tidig en alder, forventede mange at han ville stå på den helt store scene når hans karriere peakede, men det skete aldrig og derfor har mange vurderet hans karriere til at være mislykket i forhold til forventningerne. Det gider Bojan dog ikke at høre på.

- Jeg mener selv, at jeg har skabt en succesfuld karriere. Jeg ved ikke hvor mange der kan sige, at de har scoret 40 mål for Barcas førstehold, og at de har spillet fire sæsoner i klubben, fortæller Bojan og følger op:- Som alle havde jeg nogle gode kampe mens andre var knap så gode. Jeg har altid sagt, at jeg er glad og tilfreds med de fire år. Jeg tænker stort og jeg vil kun spille for store hold. Jeg har spillet med Messi og jeg taler engelsk, italiensk, spansk og catalansk. Jeg værdsætter mine fire sprog mere end hvis jeg havde vundet yderligere fem titler.

- Hvor mange drømmer ikke om sådan en karriere, kommer det spørgende fra Bojan til slut

Bojan har været forbi adskillige klubber startende med Barca i 2007. Siden har han været forbi AS Roma, AC Milan, Ajax, Stoke, Mainz, Alavés og er nu i Montreal Impact.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder