Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Eto'o om Lautaro-rygter: Vis respekt for Suárez

Transfermarked - 11. juni 2020
Eto'o om Lautaro-rygter: Vis respekt for Suárez

©


Lautaro Martinez er jagtet af Barca og det menes at der allerede er en aftale mellem Barca og spilleren og at den catalanske klub næste måned køber angriberen fri. Men spørger man den tidligere Barca-bomber Samuel Eto'o, så skal man ikke bare afskrive Suárez fordi, at klubben leder efte en ny mand til positionen.

- Jeg elsker Suárez. Han er blandt de bedste på sin position. Barca skal som hold altid forstærke sig, men der er ingen grund til at skyde en general som Suárez ned. Han er den største general på ni'er positionen og du kan ikke sammenligne ham med nogen anden, fortæller Eto'o til Catalunya Ràdio og følger op:- Lautaro gør det virkelig godt i Inter og har en stor fremtid, men folk har en tendens til at glemme historie. Suárez har altid skrevet historie; ikke bare i Barca, men generelt i fodbolden. Det skal vi ikke glemme.

- Det er selvfølgelig ikke en undskyldning for at man ikke skal købe en konkurrent, men i forhold til hvor mange kampe Barca spiller, så burde man have mere respekt for de spillere, som skriver historier, mener Eto'o.

Suárez selv har udtalt, at han ikke bliver yngre og at Barca gør klogt i at arbejde på en erstatning for fremtiden, men hvis man kender Suárez, så lader han sig ikke bare slå ud fordi, at klubben henter en konkurrent. Det kan kun være med til at gøre Barca bedre på den lange bane.

Lautaro Martinez
Racing Club: 60 kampe, 27 mål
Inter: 66 kampe, 25 mål
Total: 126 kampe, 52 målLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder