Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Semedo er testet negativ for coronavirus

Coronavirus / COVID-19 - 12. juni 2020Semedo er testet negativ for coronavirus

©


Nelson Semedo har dummet sig utrolig meget. Midt i en fuldstændig unormal situation, hvor der ikke må gives kram, håndtryk eller samles mange mennesker på samme sted, så valgte han at deltage ved en fødselsdagsfest, hvor adskillige coronaregler blev overtrådt.

Det betød, at han ikke måtte træne med i Barca og i stedet skulle blive hjemme i tilfælde af, at han havde opsnappet coronavirus. På den måde kan han ikke smitte sine holdkammerater - og alle andre, han måtte omgives med. Barca bekræftede, at Semedo ikke trænede med på grund af La Ligas coronaprotokol.

I går blev spillerne så testet for coronavirus og her var den gode nyhed, at alle spillere og trænere fik et negativt resultat tilbage. Det betyder, at Semedo slap med skrækken og spørgsmålet er nu om Quique Setién vælger at tage Semedo med til kampen mod Mallorca til trods for at han er blevet testet positiv.

La Liga-bossen Javier Tebas var rasende over Semedos situation, da et par Sevilla-spillere sidste måned trodsede reglerne og festede løs til en grillaften.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder