Annonce


Annonce

Annonce

Rivaldo skyder Setién ned: En undskyldning

La Liga - 12. juni 2020




Quique Setién blev for to uger siden bedt om at kommentere muligheden for at benytte sig af i alt fem indskiftere. Cheftræneren så det som en ulempe for Barca, da de ofte afgør kampene i kampens slutning, men hvis modstanderen kan sende ekstra friske ben på banen, så får Barca det svært.

En dårlig undskyldning, hvis man spørg Barcas ambdassadør, Rivaldo.

- Det, som Setién udtalte, giver ingen mening. Det handler kun om at han leder efter undskyldnigner ved at sige, at man føler sig ramt fordi modstanderen har to ekstra indskiftere. Jeg frstår det ikke, forklarede Rivaldo.



- Barca og Real Madrid er stærkere end de øvrige hold og de kan lettere afgøre en kamp på 45 minutter; der er meget mere talent i deres trupper sammenlignet med de andre hold.

- Barca skal være klar til at vinde deres kampe fra start. Du kan ikke gå ind til en kamp med planen om at afgøre den til slut. Du skal være klar fra første fløjt.

Sevilla og Real Betis indledte La Liga i går aftes, da Sevilla vandt 2-0. Der er nu fodbold fra La Liga hver dag i de første fire runder, som er programsat - og højst sandsynligt også efterfølgende.

LÆS OGSÅ
Madrilensk journalist kritiserer Setién

Setién bryder sig ikke om fem udskiftninger Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rivaldo skyder Setién ned: En undskyldning

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder