Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Setién bekræfter mulig De Jong-skade

Skader - 14. juni 2020
Setién bekræfter mulig De Jong-skade

©


Frenkie de Jong fik lov til at starte på banen mod Mallorca i aftes og det så længe ud til, at han også skulle slutte kampen på banen, men kort før tid blev han pillet ud til fordel for Junior Firpo. Den udskiftning blev foretaget med seks minutter igen af den ordinære spilletid, og efter kampen forklarede cheftræner Setién hvorofr.

- Resultatet gjorde det lettere for os; vi gjorde stort set alt det, som vi aftalte udover udskiftningen af Frenkie de Jong. Han bad om at blive skiftet ud på det tidspunkt, hvor vi stod klar til at pille en anden spiller ud, forklarede Setién efter kampen og fulgte op:

- De Jong havde lidt ubehag og vi håber, at det ikke er noget alvorligt. Jeg vil have spillerne til at være friske, da det kan hjælpe os på den lange bane og heldigvis har vi en konkurrencedygtig trup. Nogle spillere kommer til at rotere mindre end andre, men med så tæt et kampprogram vil alle blive udskiftet af og til.

De Jong bad altså selv om at blive skiftet ud og håbet er nu, at det ikke er alvorligt, så han kan være til rådighed hurtigt igen. Der er nemlig ingen tid til at slappe af: Barca er på banen igen om to dage når Leganés gæster Camp Nou. Her må det trods alt forventes, at De Jong starter ude for netop ikke at risikere noget.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder