Annonce


Annonce

Annonce

Jordi Alba sidder over mod Leganés

La Liga - 14. juni 2020




Jordi Alba var blandt de spillere, som brugte coronapausen til at komme sig 100% ovenpå adskillige skader tidligere på sæsonen. I går udtalte han, at han er på toppen og at han føler sig klar til det kommende program hvilket er godt nyt for Barca - men om to dage kommer han ikke i spil.

Alba startede inde på sin vante position i aftes mod Mallorca, men trak et gult kort med et kvarter igen. Det gule kort betyder, at han nu har samlet fem gule kort hidtil i sæsonen og det giver automatisk én spilledags karantæne hvorfor han altså sidder over hjemme mod Leganés om bare to dage.

Typisk ser man hvordan spillere trækker et taktisk gult kort for at sidde over i en kamp, man burde kunne vinde under alle omstændigheder, men for at være klar til en efterfølgende svær en af slagsen. Det var måske det, som Alba tænkte, da han begik sit frispark mod Pozo.

Om to dage kommer Leganés på besøg i en kamp, som Barca skal kunne vinde med eller uden Jordi Alba, men få dage efter rejser man til Andalusien for at spille mod Sevilla. En kamp, som typisk er meget svær og som altså bliver med Jordi Alba, som desuden har fået en uges hvile efter kampen i går. Sevilla genstartede La Liga med en hjemmesejr på 2-0 over naboen fra Real Betis.

Jordi Alba lagde op til Arturo Vidals mål mod Mallorca og scorede selv undervejs - så han fik et mål, en assist og en karantæne med fra kampen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Jordi Alba sidder over mod Leganés

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder