Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Stats: Braithwaite overskyggede Griezmann

La Liga - 14. juni 2020
Stats: Braithwaite overskyggede Griezmann

© Jaime Reina/AFP/Ritzau Scanpix


På papiret er der nærmest en milliard kroner til forskel, men på banen er der en klar præstation til forskel. Antoine Griezmann har endnu ikke spillet to gode kampe i træk for Barca og mens han virker totalt malplaceret, så formår han heller ikke at få noget ud af sine kvaliteter. I går fik han chancen fra start sammen med Martin Braithwaite - og der var en verden til forskel.

Griezmann - stats mod Mallorca
Minutter: 57
Mål: 0
Assists: 0
Skud på mål: 0
Skud forbi mål: 0
Forsøgte driblinger: 0
Boldberøringer: 23
Afleveringer: 16/17 (94%)
Nøgleafleveringer: 2
Dueller (vundet): 1 (0)
Luftdueller (vundet): 0 (0)Braithwaite - stats mod Mallorca
Minutter: 90
Mål: 1
Assists: 0
Skud på mål: 2
Skud forbi mål: 1
Forsøgte driblinger: 1 (1)
Boldberøringer: 36
Afleveringer: 19/26 (73%)
Nøgleafleveringer: 0
Dueller (vundet): 7 (2)
Luftdueller (vundet): 3 (1)

Griezmann kom til kort i den forbindelse, at han er angriber og skal stå for målene. Han formåede ikke engang at få et kvalificeret skud sendt afsted mens Braithwaite forsøgte sig to gange og havde et skud forbi mål. Desuden scorede den danske angriber hvilket er det, som det handler om for en angriber.

I anden halvleg blev Griezmann pillet ud og endnu vides det ikke hvad Setiéns tanker er i den forbindelse. Braithwaites form efter coronapausen har været rigtig godt og måske var det derfor, at det var Griezmann, som blev pillet ud til fordel for Suárez.

Næste gang at Barca er i kamp er hjemme mod Leganés. Hvem der starter i angrebet her bliver spændende at se, da Suárez havde en god fornemmelse efter kampen i aftes og dermed må vurderes klar til en plads i startopstillingen igen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder