Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Baneløber: Ville have et billede med Messi

La Liga - 15. juni 2020Baneløber: Ville have et billede med Messi

©


Man skulle tro at det ikke kunne lade sig gøre, men sikkerheden på Mallorca er åbenbart ikke så sikkert, som det burde være. Det så man lørdag aften, da Barca kom på besøg på Son Moix, hvor de let hentede en stensikker 4-0-sejr. Men undervejs i kampen måtte Ter Stegen vente med at sætte bolden i spil.

Således havde en ung baneløber nemlig fået adgang til banen - og det undrer mange, da der slet ikke var adgang for tilskuere på stadion. Hans mål var at få et billede med Messi, men det lykkedes ikke. Han fik kun et med Alba som politiet dog tvang ham til at slette.

- Jeg havde planlagt det fra før coronapausen, men måtte vente til nu med at gøre det. Jeg ville have et billede med Messi fordi, at han er mit idol, lød det fra baneløberen ifølge Cadena Cope.

- Jeg så Alba og jeg fik et billede med ham før jeg forsøgte at få et med Messi. Det er lidt ligegyldigt, at jeg ikke fik et billede med Messi, for politiet havde bare tvunget mig til at slette det.

Der er ingen tvivl om, at La Liga nu vil efterforske sagen og finde ud af hvorfor sikkerhedsfolkene på stadion ikke fik fanget baneløberen, som hævdede, at han kravlede over et to meter højt hegn undervejs på sin tur.

Ingen tilskuere på lægterne... alligevel formåede 1 person at skaffe sig adgang helt ind på banen 🤦‍♂️

Slået op af BarcelonaFC.dkLørdag den 13. juni 2020


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder