Annonce


Annonce

Annonce

La Liga vil straffe kriminel baneløber

La Liga - 15. juni 2020




La Liga er ikke i tvivl om, at Mallorcas sikkerhedsprotokoller fejlede gevaldigt lørdag aften, da en baneløber på forunderlig vis formåede at skaffe sig adgang het ind på banen til spillerne. Der var slet ikke adgang for tilskuere til kampen, men alligevel var der én person, som formåede at komme forbi sikkerhedsvagterne.

- I forbindelse med baneløberen lørdag: Han skaffede sig adgang til banen uden at have ret til det, han ignorerede alle protokoller - også fra sundhedsvæsenet og han ignorerede sikkerhedsvagterne, forklerede La Liga.

- La Liga vil finde en passende straf svarende til denne kriminelle situation. La Liga vil ikke finde sig i disse typer situationer.

La Liga hæfter sig meget ved at baneløberen fuldstændig ignorerede alle corona-regler, som alle bør følge i disse dage. Han gjorde det hele bare for at få et billede med Messi og mens det i sig selv er meget værd, er der ingen tvivl om, at han burde have tænkt sig om og skaffet billedet på lovlig vis. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


La Liga vil straffe kriminel baneløber

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder