Annonce


Annonce

Annonce

Eto'o: Vidal er blandt verdens bedste

Nyheder - 16. juni 2020




Arturo Vidal har mange gange vist sig som en særdeles vigtig brik på Barcas midtbane med sine offensive løb og aggressive tilgang i defensiven. Senest kom han på måltavlen mod Mallorca og siden er han blevet rost til skyerne af Samuel Eto'o.

- Jeg er stor fan af Barca og jeg er glad og stolt over at se Vidal spille i verdens bedste klub. Når han får chancen, så er han altid garanti for fight og han giver alt, hvad han har, frtæller Eto'o til El Mercurio ifølge ESPN.

- Vidal er anderledes, han er vigtg og han giver alt. Der er mange sportsfolk, som ikke ser hans bidrag på banen, men de folk, som elsker fodbold, kender ham og beundrer ham.

- Kritik er en del af gamet, men Vidal er blandt verdens bedste på sin posiition. Folk vil altid sammenligne ham på grund af hans enorme kvaliteter.

Vidal startede på banen mod Mallorca og scorede til 1-0 efter små 60 sekunder. Den 33-årige chilener blev pillet ud i pausen - udelukkende for at blive sparet og for at undgå overbelastning, da man nu må benytte fem indskiftere for netop at undgå overbelastning i det tætte program.

Vidal har selv udtalt, at han vil føle sig som en vigtig del af holdet, ellers er han klar til at finde sig en ny arbejdsgiver. Han tror dog ikke på, at der findes bedre end Barca Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Eto'o: Vidal er blandt verdens bedste

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder