Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Startopstillingen mod Leganés

La Liga - 16. juni 2020
Startopstillingen mod Leganés

© CNN


Barca er på banen igen i aften bare tre dage efter at man slog Mallorca med overbevisende 4-0 i den første kamp efter coronapausen. I aften gælder det Martin Braithwaites tidligere arbejdsgiver og Quique Setién har netop sat navn på sine 11 aktører.

Setién har valgt at starte med Martin Braithwaite og Luis Suárez på bænken mens unge Ansu Fati kommer ind fra start sammen med Messi og Griezmann. På midtbanen får Rakitic og Arthur lov til at starte mens De Jong og Vidal varmer bænken.

I forsvaret er Lenglet tilbage efter endt karantæne, som Jordi Alba nu afsoner hvorfor Junior Firpo spiller. Nelson Semedo var forventet - men han starter ude til fordel for Roberto.FC Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, Roberto, Piqué, Lenglet, Junior, Rakitic, Busquets, Arthur, Messi, Griezmann og Ansu Fati

Det bliver spændende at se, hvilke positioner Messi og Griezmann kommer til at udfylde. Der bør ikke være tvivl som Ansu Fatis udgangspunkt i venstre, hvor Griezmann typisk hører til i Barca - men om Quique Setién har rykket Griezmann ind som spidsangriber må tiden vise - selvom det på papiret kan virke sådan.

Der er kick off klokken 22.00 på TV2 Sport X og TV2 Play.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder