Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Setién: Griezmann arbejdede hårdt

La Liga - 17. juni 2020
Setién: Griezmann arbejdede hårdt

©


Antoine Griezmann er hverken dominerende eller farlig, men Quique Setién forsøger at få liv i franskmanden, som var usynlig mod Mallorca og som kom til kort mod Leganés i aftes. Efter opgøret var der dog ikke tvivl fra Setiéns side, da han udtalte sig om kampens helhed.

- Vi vidste, at kampen ville blive svær, specielt da vi ikke formåede at score i kampens indledning. Leganés kunne have taget føringen i starten af kampen - men vi må også erkende, at vi ikke er gode på bolden.

- Vi mangler stadig noget og det er svært for os at finde rummene. Vi skal arbejde hårdt for at komme op i omdrejninger.

- Ansu Fati har haft lidt ubehag i noget tid og har ikke kunne træne på lige fod med sine holdkammerater. Derfor blev han skiftet ud.

- Griezmann er utrolig vigtig for os. Denne slags kamp er altid svær at spille fordi, at der ikke er rum at spille i. Men han arbejdede utrolig hårdt.

Quique Setién kan ikke nå at slappe af - ligesom spillerne heller ikke kan det. Fredag morgen går turen til Andalusien og samme dag klokken 22 gælder det en af de sværeste kampe i sæsonen mod Sevilla.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder