Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pique til Recio: Du burde blive kommentator

Nyheder: Af Rasmus Nielsen - 17. juni 2020
Pique til Recio: Du burde blive kommentator

©


Barca slog tirsdag aften Leganés med 2-0. Et af målene blev scoret af Lionel Messi på et straffespark, som han selv havde tilkæmpet sig efter en flot dribletur. Flere Leganés-spillere var utilfreds med, at straffesparket blev dømt - en af dem var Recio.

Recio kunne se Messi lege rundt med Leganés-spillerne før han blev nedlagt i feltet og så var Recio ellers lynhurtigt henne ved dommeren for at brokke sig. Der var generelt set utilfredshed med straffesparket, som alle i Leganés-lejre mente var i den tynde ende.

Pique var samtidigt en af de første Barca-spillere til at forsvare dommen og han havde lagt mærke til, at det ikke var første gang, Recio syntes han skulle have en snak med dommeren. Det afledte en humoristisk kommentar, som mediet Cadena SER efterfølgende har opfanget. Pique sagde følgende til Recio:

- Du kommenterer på alting. Find en mikrofon og gå op i kommentatorboksen, sagde Piqué altså til Recio på banen.

Piqué har aldrig lagt skjul på sin humoristiske side og når det foregår på banen er det da også typisk når tingene går Barcas vej. Piqué kunne efter kampen glæde sig over endnu et clean sheet og tre nye point.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder