Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Det betød Messis nye jubelscene

Nyheder - 18. juni 2020
Det betød Messis nye jubelscene

©


Lionel Messi var endnu engang den helt store spiller, da Barca tirsdag slog Leganés med 2-0. Kampen blev noget hårdere end forventet, men catalanerne formåede at komme fra kampen med et clean sheet og tre uhyre vigtige point i jagten på mesterskabet. Ansu Fati åbnede med sin scoring til 1-0.

Lionel Messi kom også på tavlen, da han efter en forrygende dribletur blev nedlagt i feltet og fik et straffespark. Det tog han sig selv af, og med sikkerhed i støvlen bankede han kuglen i mål og straks skabte han undren, da han pludselig dukkede op med en ny jubelscene: én hånd på hoften og den anden i vejret. Men hvad betød den nye jubelscene egentlig?- Lionel Messi fejrede sit karrieremål nummer 699 ved at dedikere målet til sine tre børn. Her imiterede han en karakter fra et spil, som familien ofte spiller sammen, forklares på det Messis officielle hjemmeside udfor billedet hvor han netop fejrer målet.

Det er ikke første gang, at Messi dedikerer et mål til sine børn. Han har det ofte med at finde på noget nyt hvorfor man allerede i morgen skal holde øje hvis han kommer på måltavlen. Barca er nemlig i kamp igen i morgen aften ude mod Sevilla kl. 22.

Efter at have slået Mallorca med 4-0 og Leganés med 2-0, gælder det nu en af sæsonens sværeste kampe ude mod Sevilla. Inden da kan Barca få et lille fingerpeg om status i tabellen, da Real Madrid først spiller deres kamp numer 29 i aften mod Valencia. Barca har allerede spillet 29 kampe og er fem point foran madrilenerne.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder