Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tidligere Madrid-spiller: Brug nu Braithwaite

Nyheder: Af Sajad Koftan - 18. juni 2020Tidligere Madrid-spiller: Brug nu Braithwaite

© SPORT


Martin Braithwaites vestjyske ihærdighed har givet genlyd i Spanien, hvor den tidligere Esbjerg-angriber storroses for sin sporadiske og fandenivoldsk attitude, mens holdkammeraten Antoine Griezmann sables ned.

Ifølge den tidligere Real Madrid-spiller, Javier Balboa, mangler Griezmann de afgørende egenskaber som danske Martin Braithwaite jo besidder.

For det har ikke været en dans på de franske roser for den ellers så vante målscorer, Antoine Griezmann, som mest ligner en fodboldspiller, hvor tingene kun kan blive bedre i Barcelona.

Catalanerne betalte ved kasse ét da Atletico Madrid skovlede 900 mio. kr ind på kontoen for den blonde franske landsholdsspiller - et astronomisk beløb som har ramt Griezmann hårdt i baghovedet, mener den tidligere Real Madrid-spiller Javier Balboa, som har talt med mediet SPORT.- Det virker, som om vi snakker om en 14-årig dreng. Men han er jo verdensmester! Kan han ikke tilpasse sig måden, Messi, Suarez og Barca spiller på, er det noget, han skal få tacklet, siger Balboa til mediet.

Omvendt var Balboa klar i spyttet ved sammenligningen med Martin Braithwaite, der ifølge Balboa har tilpasset sig, ligesom han selv gjorde, da han var i Real Madrid.

- Det er et spørgsmål om vilje. Martin Braithwaite kom fra Leganes, og han gør det godt. Han klarer tingene med ro og er markant på banen.

- Kan sagtens forstå hvorfor man vælger Braithwaite til holdopstillingen, lyder roserne fra Balboa.

Indtil videre har træner Quique Setién tiltro til sin dyre franskmand - om denne tiltro varer i al evighed står stadig uklart.

For udover Martin Braithwaite og Ansu Fati, som begge jo banker på træner Setiens hoveddør, har flere store Barca-stjerner også taget plads bag kulissen, hvor Ousmane Dembele, Luis Suarez og tilbagevendte Philippe Coutinho også vil kæmpe med om spilletid.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder