Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Inter: 85 mio euro + Junior for Lautaro

Transfermarked - 18. juni 2020
Inter: 85 mio euro + Junior for Lautaro

©


Barca kan købe Lautaro Martinez fri uden at Inter har noget at sige. Men Barca forsøger ihærdigt at få skruet prisen på argentineren ned ved at inkludere spillere i handlen. Men selv ikke i den forbindelse er catalanerne glade. Inter kræver nemlig mere end hvad Barca ønsker at give.

Barca og Lautaro er allerede enig om de kontraktlige vilkår, men Barca og Inter er endnu ikke enig hvilket irriterer Lautaro og hans bagland. Barca har senest fået besked fra Inter om, at de lader Lautaro skifte hvis Barca hoster op på 85 millioner euro + Junior Firpo. Catalanerne har dog ikke planer om at betale mere end 65 millioner euro.

Derfor overvejer man lige nu på Camp Nou om man skal sende to spillere afsted for at skrue prisen ned. Inter har forklaret, at enten så skal Barca betale frikøbsklausulen på 111 millioner euro eller også skal de give noget der har en værdi på samlet 111 millioner euro. Men problemet er de to klubbers vurdering af hver enkelt spiller.

Inter vurderer Junior til at have en værdi på 26 millioner euro mens Barca sætter ham på 46 millioner euro. De to kluber taler stadig sammen, men umiddelbart er man langt fra hinanden - men allgevel tæt på, da Barca kan afgøre transferen ved at udløse frikøbsklausulen.

Lautaro Martinez selv er træt af alle rygterne. Han er klar over, at han skal til Barca, og det irriterer ham ifølge italienske medier, at der endnu ikke er fundet en aftale.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder