Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Barca vinder sag over Neymar

Transfermarked - 19. juni 2020
Officielt: Barca vinder sag over Neymar

©


Det er nu slut. Sagen, som har kørt mellem Barca og Neymar siden 2017, er nu slut. Da Neymar forlod Barca til fordel for Paris Saint-Germain valgte han at sagsøge Barca, da klubben ikke udbetalte ham en bonus, som han mente, at han var berettiget til. Det mente Barca ikke at han var. I dag er sagen afgjort til klubbens fordel - som forventet.

Neymar krævede at få udbetalt 43,6 millioner euro, da han mente, at han var berettiget til at modtage den velkendte loyalitetsbonus, men Barca gjorde det adskillige gange klart, at han ikke skulle have nogle penge, da han aldrig underskrev en ny kontrakt, som blandt ndet var en del af kravet.- FC Barcelona udtrykker sin tilfredshed med den afgørelse, som i dag blev afsagt i retten i Barcelona i forbindelse med retssagen som involverede Barca og spilleren Neymar omkring sign-on bonussen i den sidste del af seneste forlængelse af spillerens kontrakt, skriver Barca og følger op:

- Retten har totalt afvist spillerens krav om at få udbetalt 43,6 millioner euro og derfor skal spilleren betale 6,7 millioner euro som en del af retssagens forløb. I og med, at spillerens repræsentant kan anke, vil klubben fortsætte med at forsvare sine egne interesser.

Medier spekulerer allerede i, at man sammen er kommet frem til at få afsluttet sagen, så man kan 'starte på en frisk'i forbindelse med Barcas enorme interesse i at hente Neymar tilbage. Det tager dog ikke noget væk fra at alt er foregået offentligt og således er det officielt en sag i fortiden nu.

Èn ting er i hvert fald sikkert: Neymar skal betale sagens omkostninger og får ikke en krone ud af jagten på de 43,6 millioner euro, som i danske penge svarer til intet mindre ned 325 millioner kroner.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder