Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi sigter efter mål nummer 700 i aften

La Liga - 19. juni 2020Messi sigter efter mål nummer 700 i aften

© JOSEP LAGO/AFP via Getty Images


Det burde være urealistisk, men Lionel Messi kan i aften runde 700 mål som professionel fodboldspiller såfremt han kommer på tavlen når Barca gæster Sanchez Pizjuan hvor andalusierne fra Sevilla har til. Det første mål kom for 15 år siden, da han vippede kuglen i mål hjemme på Camp Nou mod Albacete. Det skete den 1. maj 2005 - på en assist af Ronaldinho.

629 af de snart 700 mål er blevet scoret med Barca-trøjen over hovedet. Det svarer til 0,87 mål pr. kamp. De øvrige bolde er blevet sendt i mål for Argentina hvilket svarer til 0,68 mål pr. kamp fra Messis fødder. I alt har han scoret 699 mål i bare 858 kampe. Desuden rundede han en ny rekord for nyligt.

Messi har nemlig siden sæsonen 06-07 scoret mindst 20 mål i hver sæson og det er værd at bemærke, at han i 11-12 scorede vanvittige 73 mål - og intet mindre end voldsomme 91 mål på ét kalenderår. Argentineren ved altså hvor målet står og taget i betragtning af, at man møder et af ligaens sværeste hold i aften, er han helt sikkert endnu mere motiveret til at finde vej til netmaskerne igen.

126 gange har han scoret to mål i samme kamp og 41 gange er det blevet til et hattrick. Seks gange har han scoret fire mål i samme kamp mens han en enkelt gang også scorede fem gange. Nu gælder det Sevilla og medmindre Quique Setién overrasker stort, så står Messi klar på Sanchez Pizjuan klokken 22 i aften. En kamp, som du kan se på TV2 Sport X.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder