Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ter Stegen: Nu må vi følge Real Madrid

La Liga - 20. juni 2020Ter Stegen: Nu må vi følge Real Madrid

©


Marc-André ter Stegen har spillet fuld tid i de første tre kampe siden La Liga vendte tilbage fra coronapausen og han kan glæde sig over clean sheets i alle tre kampe og fire i alt, selvom han nok gerne havde taget nul clean sheets og fuld point i alle tre kampe siden fodbolden blev genstartet i Spanien. I går mistede Barca to point og nu er det tid til at følge Real Madrid, erkender den tyske mur.

- Det er ikke længere i vores hænder og nu må vi følge vores rival samtidig med at vi selv skal forbedre os. Defensivt gør vi det godt og vi bliver bedre og bedre og jeg er sikker på, at hvis vi vinder vores resterende kampe, så bliver vi mester, fortalte Ter Stegen efter kampen.

- Jeg synes, at vi spillede godt; specielt i første halvleg. Vi vidste, at vi kom til et svært sted mod et svært hold, men vi dominerede. En uafgjort var måske fair, for de havde også en del chancer. I anden halvleg var det frem og tilbage og begge hold skabte fare.

Ter Stegen og resten af Barca-spillerne skal nu håbe på, at Real Soceidad kan stikke en kæp i Madrid-hjulet søndag aften. Hvis Real Madrid vinder vil de være á point med Barca, men alligevel foran, da de er bedre end Barca rent indbyrdes i denne sæson.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder