Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Zidane svarer på Piqués dommer-udtalelse

La Liga - 21. juni 2020
Zidane svarer på Piqués dommer-udtalelse

© AFP


Gerard Piqué var ikke glad for at spille 0-0 med Sevilla fredag aften og blev efter opgøret bedt om at sætte ord på den nuværende situation i ligaen, hvor Real Madrid med en sejr i aften kan stjæle førstepladsen fra Barca. Her kom Piqué dog ind på, at han føler, at Real Madrid har dommerne med sig.

Det skete i kampen mod Valencia, hvor mange mente, at dommerne var i tvivl om hvorvidt der var offside eller ej og at dommeren til sidst endte med at favorisere Real Madrid og annullere Valencias mål. I går holdt Zidane pressemøde før madrilenernes kamp i aften mod Real Sociedad og her blev han bedt om at svare på Piqués kommentarer.

- Jeg er, som jeg er. Jeg klager ikke. Jeg er så heldig at arbejde med det, som jeg elsker og jeg vælger ikke at klage. Jeg er meget positivt indstillet.

- Som altid er dette noget, som spillere kan snakke om - jeg fokuserer kun på kampen mod Real Sociedad. Jeg har min mening, men jeg gider ikke at svare Piqué. Den samme situation kan opstå den anden vej rundt; alle kan komme med sin mening. Kampen er vigtigst for mig. Dommerne favoriserer os ikke, forklarede Zidane på gårsdagens pressemøde.

Lige nu er Barca tre point foran Real Madrid men med en sejr i aften vil de være á point - dog er madrilenerne bedre rent indbyrdes hvilket er det, som tæller i La Liga.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder