Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Messi forlænger kontrakt til 2023

Nyheder - 21. juni 2020Medie: Messi forlænger kontrakt til 2023

©


Efter lidt komplikationer, som nu er blevet løst, forventes Lionel Messi at forlænge sin Barca-kontrakt til 2023. Det fortæller Mundo Deportivo som erfarer, at klubben og spilleren er blevet enig om vilkårene for den nye forlængelse som endegyldigt må betyde, at Messi spiller hele sin aktive europæiske karriere i Barca.

Messi har en klausul i sin kontrakt som gør, at han kan skifte hver sommer, men da Barca gerne vil have besked i god tid i sådan et tilfælde, skal klubben have besked allerede slut april / start maj, og da Messi ikke har givet klubben besked i år er man altså sikker på, at han ikke har gjort sig planer om at skifte klub. I stedet står han nu til en forlængelse.

32-årige Messi har spillet i Barca hele sin professionelle karriere og det er godt nyt for alle der bærer Barca nært, at argentineren nu har sagt ja tak til at forlænge sin kontrakt. Det var ét af de store punkter på Josep Maria Bartomeus liste inden at han går af som præsident om et års tid. At forlænge med Messi giver ro, da alle ved, hvor stor en betydning han har for holdet på og uden for banen.

Med forlængelse vil Messi stadig have mulighed for at skifte sommeren 2021 eller 2022 såfremt han ønsker det. Igen har han respekteret, at klubben ønsker svar i god tid, da man ikke bare går ud og henter en ny Messi eller lægger en plan, der kan lukke hullet for ham. Men med forlængelse kan man glæde sig over, at Messi i Barca-trøjen i i hvert fald endnu en sæson.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder