Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Real Madrid overtager førstepladsen

La Liga - 22. juni 2020Real Madrid overtager førstepladsen

© AS


Med bare otte runder og 24 point at spille om, har Real Madrid overtaget førstepladsen i La Liga. Absolut ingenting er afgjort endnu, men Barca har på ingen måde vist tegn på forbedring på udebane under Quique Setién, og spørgsmålet er om dette bare er en del af Real Madrids overhaling.

Barca spillede fredag aften og havde mulighed for at presse Real Madrid til det ypperste, men Setiéns tropper fandt aldrig vej til netmaskerne mod Sevilla, som spillede en god kamp, men som absolut skulle besejres. Med 0-0 på måltavlen efter de 90 minutter måtte Barca nøjes med et enkelt point og dermed var de sammenlagt tre point foran Real Madrid.

Søndag aften var det så tid til at Real Madrid fik deres chance for at overtage førstepladsen da de ude mod Real Sociedad skulle gå efter sejren. Der stod 0-0 i pausen, men så kom målene eller. Vinicus fik sig et straffespark, som blandt mange mener var i den tynde ende. Ramos omsatte og så kunne Benzema score til 0-2 ved endnu en tvivlsom kendelse. Real Sociedad fik annulleret et mål og fik et andet godkendt og således sluttede det med 1-2 på tavlen til gæsterne.

Dermed er både Barca og Real Madrid på 65 point, men da det er det indbyrdes regnskab som tæller, er Real Madrid på førstepladsen. De slog Barca 2-0 på Bernabeu og fik 0-0 på Camp Nou.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder