Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Celta Vigo i hopla inden Barca-møde

La Liga - 22. juni 2020Celta Vigo i hopla inden Barca-møde

©


Lørdag klokken 17 får Barca sit at se til. Først gælder det om at hente sejren hjemme mod Athletic Bilbao, som netop har slået Real Betis, som siden fyrede sin cheftræner Rubi. Efter opgøret mod baskerne fra Bilbao skal Barca til Galicien, hvor de møder Celta Vigo i hopla.

Celta havde i går besøg af Alavés og det gik strålende for hjemmeholdet, som vandt hele 6-0. Jeison Murillo åbnede til 1-0 efter et kvarters spil på assists fra den tidligere Barca-spiller Denis Suárez mens Iago Aspas øgede til 2-0 fra pletten en håndfuld minutter senere.

Kort før pausen var Denis Suárez igen manden bag, da han lagde op til 3-0-målet, som den tidligere Barca-spiller Rafinha scorede. I anden halvelg kom Rafinha igen på tavlen mens også Nolito og Santi Mina fik nettet til at blafre bag Roberto i Alavés-målet.

Det er altså Celta Vigo i spillehumør, som Barca møder lørdag - medmindre at Real Sociedad formår at bremse dem onsdag, hvilket Barca må håbe, da Barca har været en fadæse på udebane i denne sæson. Sølle 6 sejre i 15 kampe på udebane har Barca formået at anskaffe sig. Sammenlagt er det seks point færre end Real Madrid - til gengæld har man hentet seks point flere end Real Madrid på hjemmebane.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder