Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Catalansk avis: 5 VAR-domme til Real Madrid

La Liga - 22. juni 2020Catalansk avis: 5 VAR-domme til Real Madrid

©


Som en troldmand har Real Madrid brugt deres tryllestav, VAR, til at få andenpladsen i La Liga til at forsvinde og rykke op på førstepladsen. Sådan indleder den catalanske avis Sport en artikel om hvordan Real Madrid har haft heldet med sig i fem specifikke VAR-situationer. Artiklen kommer som følge af de seneste to spillerunder, hvor mange mener, at Real Madrid har haft dommeren med sig.

Avisen Sport er ofte i ord-krig med den madrilenske avis Marca, hvor der tit og ofte bliver skubbet til hinanden gennem artikler. Mens Marca lige nu nyder at se Real Madrid på toppen af La Liga, så må de tage hensyn til de tæsk, som Sport lige nu uddeler fra siden. Her følger de fem VAR-situationer, som har hjulpet Real Madrid op på førstepladsen ifølge avisen.

Benzema - offside
I den første kamp efter coronapausen tog Real Madrid føringen mod Eibar ved Toni Kroos, men målet skulle være annulleret fordi, at Karim Benzema var i offside i opspillet til målet. Det bliver sat i perspektiv når Nelson Semedo få dage efter bliver dømt offside ved et mål.

Rodrigos mål
Også i kampen mellem Real Madrid og Valencia var der kontroverser. Rodrigo scorede fra tæt hold, men VAR og dommeren valgte at annulleret mål for offside på Maxi Gomez. Men Gomez hverken blokerede for eller stoppede Varane, som selv ramte bolden før den gik videre til Rodrigo, som scorede.Straffespark på Vinicius
I går tog Real Madrid føringen på Anoeta efter et tvivlsomt straffespark på Vinicus. Brasilianeren brød ind i feltet og endte med at vælte i jorden efter alt for lidt kontakt til at blive dømt.

Januzajs mål
Kort efter Ramos' mål mod Real Madrid, udlignede Januzaj, men VAR annullerede målet til fordel for Real Madrid for en offside på Mikel Merino, som stod fem meter foran Courtois. Keeperen brokkede sig ikke, og hans syn var heller ikke blokeret, men dommeren besluttede sig for at annullere målet alligevel ved begrundelsen at 'Merino blokerede Courtois udsyn'.

Benzemas hånd på bolden
Som om det ikke var nok, så scorede Benzema til 2-0 kort tid efter ved at kontrollere bolden med sin arm. Endnu engang fik Real Madrid hjælp af VAR mens Casemiro på forunderlig vis ikke blev udvist selvom han havde et gult kort tidligt i kampen.

Bemærk: Det er avisen Sport, som stikker til Real Madrid - og de øvrige madrilenske medier - med denne artikel.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder