Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Kun en sejr tæller i aften

La Liga - 23. juni 2020Kun en sejr tæller i aften

©


Der har været tendenser til tunge ben, de unge spillere får ikke chancen og Messi spiller mere end normalt efter en lang pause - det er en dårlig kombination, men det er ikke tid til at slappe af. Barca er pisket til sejr i aften når baskerne fra Bilbao kommer forbi Camp Nou.

Efter den uafgjorte kamp mod Sevilla og med Real Madrids sejr i Baskerandet mod Real Sociedad, mistede Barca førstepladsen i ligaen med otte runder igen. Der er lang vej endnu trods alt, men intet andet end en sejr tæller i aften for Quique Setién og co. Spørgsmålet er hvor meget Setién tør rotere.

Setién har endnu ikke fundet sin gallaopstilling og selvom en ung fyr som Ansu Fati leverer en strålende præstation, så får han ikke spilletid i den næste kamp - det har været historien bag og de spanske medier er spændt på at se, hvad Setién og hans team finder på til i aften. Der skal ske noget nyt; man kan ikke gå fra Camp Nou med tabte point når man netop er blevet overhalet.

Real Madrid og Barca har kæmpet sig til lige mange point, men da Barca er dårligere rent indbyrdes, som er det der tæller i Spanien, må man altså se sig selv henvist til andepladsen i ligaen. Nu gælder det om at sejre og lægge presset over på Real Madrid. Det er kun én kamp, som kan vende op og ned på det hele.

Der er kick off klokken 22 i aften på TV2 Sport X.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder