Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rasende De Jong vil hjem til Holland

La Liga - 23. juni 2020
Rasende De Jong vil hjem til Holland

© FCBN


Frenkie de Jong spiller ikke med mod Athletic Bilbao i aften og han var heller ikke at finde på Sanchez Pizjuan på grund af en skade. Umiddelbart virkede det som en harmløs skade, men pludselig er der tale om adskillige uger på sidelinjen og nu melder adskillige spanske medier, at De Jong er rasende på Barcas læger.

De Jong pådrog sig en skade mod Mallorca og i første omgang mente klublægerne ikke at skaden var alvorlig hvilket var godt nyt for De Jong her i denne vigtige periode, hvor han ønsker at gøre en forskel. Men i går blev han igen undersøgt forud for aftenens kamp og her kunne lægerne konstatere, at skaden var værre end først antaget og nu kan De Jong gå hen og misse adskillige kampe - nogle nævner, at han kan gå hen og misse resten af de øvrige otte kampe.Ifølge Catalunya Radio er De Jong rasende på klublægerne for at have fejllæst skaden i første omgang og nu forlyder det, at han truer med at tage hjem til Holland for at pleje sin skade. Desuden forlyder det også at flere andre Barca-spillere er utilfredse med lægestaben for ofte at have fejllæst skader i denne sæson. Umtiti og Dembélé bad om at blive undersøgt af de franske læger fra landsholdet, da de pådrog sig skader tidigere på sæsonen netop efter at have fået fejllæst en skade fra Barcas lægehold. Det blev dog afvist af klubben.

Det er absolut ikke noget, som glæder klubben, at denne negative luft spredes i disse dage. Fokus er 100 procent på at vinde ligaen i løbet af de kommende få uger, men nu må man altså leve med at man skal tage stilling til situationen omkring klublægerne. De Jong menes at være rasende, irriteret og ked af det over at klublægerne har læst forkert og det er ikke noget godt tegn hvis han vælger at rejse hjem.

Faktum er, at De Jong er skadet og klubben kan ikke sætte dato på hvornår han er tilbage. Selv ved han ikke hvornår han kan spille eller om hans ligasæson er færdig. Han forventes dog at være med på stadion i aften når Barca tager imod Athletic Bilbao.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder