Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Sådan starter Barca i aften

La Liga - 23. juni 2020Avis: Sådan starter Barca i aften

©


Får Martin Braithwaite plads fra start? Skal Messi spares? Hvem spiller på midtbanen sammen med Busquets? Der er nok af spørgsmål og svaret kommer først i aften - men umiddelbart kommer AS med et godt bud på hvordan Quique Setién vælger at stille op i aften.

På mål er det uden tvivl Ter Stegen, som får lov at spille mens Semedo må ventes på højreack på grund af en skadet Sergi Roberto. Gerard Piqué fik et hårdt slag mod Leganés, men spillede mod Sevilla og ventes på banen sammen med Lenglet i aften. Alba tager venstrebacken.På midtbanen er Frenkie de Jong ude med en skade og derfor er spørgsmålet hvem af Vidal, Arthur og Rakitic, som starter på midten sammen med Busquets. Her peger pilen på Arthur og Vidal mens Messi næppe får en pause i angrebet, da han er den eneste til at skabe spillet og tage fat i udfordringer - specielt når Ansu Fati ikke spiller. Suárez og Griezmann ventes at fuldende angrebet.

FC Barcelonas forventede startopstilling
Ter Stegen, Semedo, Piqué, Lenglet, Alba, Vidal, Busquets, Arthur, Messi, Suárez og Griezmann

Den officielle startopstilling lander omkring klokken 21 og du kan straks se den her på BarcelonaFC.dk. En time senere er der kick off.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder