Ter Stegen kan udligne sin egen rekord

Nyheder - 23. juni 2020

Verden bedste keeper Marc-André ter Stegen står i aften igen på banen når Athletic Bilbao gæster Barca og Camp Nou. I den kamp vil Ter Stegen igen gøre alt for at holde nullet og hvis han fomår det, så udligner han sin egen rekord - med mulighed for at gå forbi den på lørdag.

I Barca-trøjen lyder Ter Stegens rekord for flest minutter uden at lukke mål ind på 450. Han er lige nu oppe på 360 minutter og kan dermed runde 450 minutter når dommeren fløjter kampen af sent i aften og hvis Ter Stegen igen har holdt nullet.

2015-2016: 338 minutter

Senest Ter Stegen lukkede et mål ind var i overtiden af El Clásico før coronapausen. Siden da har Ter Stegen holdt nullet mod Real Sociedad (1-0), Mallorca (4-0), Leganés (2-0) og Sevilla (0-0). Det giver i alt 360 minutter og dermed er der altså kun én kamp op til de 450 minutter og derop til tyskeren gerne i aften.

Hvis han formår at holde buret rent i aften gælder det om at holde fast når Barca på udebane møder Celta Vigo, som aldrig er et let sted at spille. Barca holder sjældent målet rent på Balaidos, så det gælder om at holde tungen lige i munden og undgå endnu en fadæse: Senest tabte man 2-0 ude mod Celta. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder