Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Overblik: Setién har ikke fundet sin midtbane

Nyheder - 24. juni 2020Overblik: Setién har ikke fundet sin midtbane

©


Quique Setién har stadig problemer med at finde sin faste midtbane, som man kan betegne som den stærkeste. Han falder ofte tilbage på de typiske spillere og overblikket herunder giver et klart finderpeg af hvordan Setién har sat sit midtbane fra start i kampene.

Der er ingen tvivl om, at Sergio Busquets er første mand på holdkortet. Derefter vurderer trænerteamet hvilke to øvrige spillere man skal sende med på banen - og her er valget oftest faldet på De Jong og Rakitic.Setiéns 16 kampe
De Jong - Busquets - Rakitic: 4
De Jong - Busquets - Arthur: 2
De Jong - Busquets - Vidal: 2
Rakitic - Busquets - Arthur: 2
Rakitic - Busquets - Vidal: 2
De Jong - Busquets - Sergi Roberto
De Jong - Rakitic - Riqui Puig
Vidal - Busquets - Arthur
Arthur - Busquets - De Jong - Vidal

Det giver et klart overblik om hvor vigtig Busquets er for Barcas spil. Men dertil kommer spørgsmålet om de to øvrige pladser og mens alle længe har skreget efter Riqui Puig, fik han lov til at blive skiftet ind i går og han leverede en strålende præstation hvilket burde give anledning til mere spilletid.

Fremadrettet bliver det spændende at se hvad Setién gør med Arthur, som har været rygtet til Juventus og som i går tydeligvis ikke var helt oppe i omdrejninger og hvor Setién da også erkendte, at man bør justere på brasilianerens fokus. Desuden scorede Rakitic endelig et mål og om det giver mere spilletid får man at se om få dage når Barca møder Celta Vigo på udebane.

Inden da skal catalanerne håbe på, at Real Madrid tabe point til Mallorca i aften.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder