Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Mallorca hjælper næppe Barca i aften

La Liga - 24. juni 2020
Mallorca hjælper næppe Barca i aften

© Yahoo


Barca åbnede op efter coronapausen ved at smække Mallorca med 4-0 på udebane. Mallorca har været decideret elendige i hele sæson og i aften skal Barca håbe på hjælp fra ø-holdet, men det sker næppe - medmindre en gigantisk overraskelse venter.

Barca er lige nu tre point foran Real Madrid efter sejren over Athletic Bilbao i aftes. Dermed er det Real Madrids tur til at være pisket til sejr og selvom der trods alt skal spilles 90 minutter, så skal der et mirakel til for at Mallorca snupper bare en uafgjort mod Real Madrid.

Mallorca er under stregen på 18.-pladsen med bare 26 point ud af i alt 90 mulige. Desuden har de kun scoret 29 mål og lukket vanvittige 50 ind. Tager man udgangspunkt i Mallorcas udebanestatistik, så ser det endnu mere håbløst ud. Kun én udekamp ud af 14 har de formået at vinde; 2 uafgjorte og rekordmange 11 tabte. 12-31 hedder målscoreren.

Det er altså ikke i aften, at Barca skal gå og gnide i hænderne og tro på hjælp. Omend skal kampen afvikles og der er før sket vilde mirakler i fodboldens verden så det er med at afvente situationen og se slutresultatet i aften omkring midnat. Hvis Real Madrid sætter point til er Barca igen på førstepladsen - hvis Real Madrid vinder vil de være á point, men da Real Madrid er bedre indbyrdes, vil førstepladsen tilhøre dem.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder