Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Setién lovpriser sine unge indskiftninger

La Liga: Af Emil Mozart Hansen - 24. juni 2020
Setién lovpriser sine unge indskiftninger

© Forbes


FC Barcelona var ideforladte, i problemer og uden tryllestøv fra den argentinske troldmand, Lionel Messi. Gårsdagens kamp blev derfor en god mulighed for reservespillerne til at komme ind og gøre en forskel. Det gjorde de.

Indskiftede Ivan Rakitic kom nemlig på banen og sikrede FC Barcelona en yderst vigtig sejr på 1-0 over Athletic Bilbao.

Kroaten kom på banen i anden halvleg med de to unge stjernefrø Riqui Puig og Ansu Fati. På trods af, at Ivan Rakitic blev matchvinder med sin scoring, så er det de to unge kæmpetalenter, der løber med de største roser dagen derpå.

Heriblandt fra cheftræner Quique Setién.

- Vi var ikke gode nok med bolden i første halvleg. Vi tabte den en del. Den flydende spillestil med bolden, som vi normalt har, var væk. Det blev dog meget bedre i anden halvleg, lød det fra Quique Setién til avisen SPORT.

Indskiftningerne af Riqui Puig og Ansu Fati gav helt ny energi til FC Barcelona-holdet. Bolden blev ført frem på banen, chancer blev skabt og løbevilligheden fra de to unge stjerner smittede af på det energiløse og ideforladte FC Barcelona-mandskab, der startede kampen på banen.

- Ansu Fati og Riqui Puig gav os noget dynamik. De fik flyttet bolden frem på banen. Det medvirkede til, at vi fik mere tid på bolden og længerevarende angreb. Jeg er tilfreds med vores indsats i anden halvleg, men vi skal forbedre vores præstation fra første halvleg, sagde Quique Setién efter kampen.

Quique Setién vil ikke afvise, at de to unge La Masia-stjerner vil få større roller på holdet og nye chancer til at vise sig frem igen. Specielt ovenpå de flotte præstationer.

- Man har ofte de skeptiske briller på, når de unge spillere bliver kastet i ilden i de vigtige kampe, men de gør det godt, så de skal nok få flere minutter, fortalte Quique Setién.

Næste opgave for Quique Setiéns mandskab er på lørdag, når Celta Vigo venter på udebane.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder