Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Bayern vil forlænge Coutinhos lejeaftale

Transfermarked - 25. juni 2020Medie: Bayern vil forlænge Coutinhos lejeaftale

©


Men det er ikke, som man måske går og tror. Philippe Coutinho har ikke nået et højt niveau siden Liverpool-dagene og Barca arbejder stadig på højtryk for at få ham solgt så man kan købe andre spillere. Brasilianeren har ikke en fremtid på Camp Nou.

Bayern München kunne sidste uge lade sig kåre som tyske mestre for ottende sæson i træk og nu er det tid til at forberede sig til Champions League, som altså bliver spillet som en slutrunde i Portugal. Her har Bayern store forventninger og man håber, at man kan regne med Coutinho til Champions League - og ikke mindst pokalfinalen.

Den nuværende lejekontrat udløber den 30. juni - altså om bare ganske få dage. Herefter er Coutinho ikke længere Bayern-spiller, men tyskerne ønsker at forlænge lejeaftalen frem til slutningen af august så man kan bruge ham i Champions League og pokalfinalen, meddeler mediet Bild. Det samme ønske har man om Ivan Perisic.

Coutinho har siddet ude med en ankelskade efter en operation i april, men er så småt på vej tilbage da han senest deltog i træningen. Han kan forvente spilletid i den sidste ligakamp for at få minutter i benene.

Om Barca og Coutinho selv accepterer at forlænge lejeaftalen på de kommende dage vise.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder