Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Her er priserne på Arthur og Pjanic

Transfermarked - 25. juni 2020Her er priserne på Arthur og Pjanic

©


Man skulle ikke tro, at det er virkelighed - men Barca er fast besluttet på at sælge Arthur til Juventus for at hente Miralem Pjanic ind. Der er stor aldersforskel på de to - men ikke stor prisforskel. Og det gavner Juventus, som får en ung spiller på 23 år med stærke kvaliteter og med hele verden for sine fødder.

Arthur føler sig tvunget ud af Barca og han har endelig indfundet sig med catalanernes ønske om at sælge ham. Han har i adskillige uger gjort det klart for Barca, at han ikke vil væk fra klubben, men Barca er allerede enig med Jventus og nu er priserne lagt på bordet.RAC1 fortæller, at Barca sælger Arthur til Juventus for 70 millioner euro. På samme tid køber Barca Miralem Pjanic i Juventus for 60 millioner euro. Altså skifter man Arthur ud med 10 millioner euro + Pjanic.

Der er stærk irritation blandt Barcas fans på grund af klubbens måde at handle på og der er ingen tvivl om, at når handlen går igennem - hvilket ventes i starten af næste uge - så kommer præsident Bartomeu til at mærke vreden fra fansene. Til hans held kommer han ikke til at mærke det på Camp Nou, da der ike er tilladt tilskuere.

På Camp Nou går man ind for frihed og derfor må man gerne ytre sig på stadion. Det har ofte været en ulempe for præsidenten, som næppe gør sig mere populær ved at give Arthur for at få fingrene i Pjanic.

Detaljer
Arthurs løn i Juventus: 5,5 millioner euro. pr. sæson
Pris på Arthur: 70 millioner euro
Pris på Pjanic: 60 millioner euro
Pjanic' løn i Juventus nu: 7 millioner euro pr. sæson


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder