Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca vil bytte Coutinho for Ndombele

Transfermarked - 25. juni 2020Barca vil bytte Coutinho for Ndombele

© Sebastian Frej/MB Media/Getty Images


Philippe Coutinho har set bedre dage og lige nu er situationen således, at man inden for få dage forventer at der kommer en officiel melding om, at Bayern München lejer ham i yderligere to måneder for netop at færdiggøre sæsonen som følge af corona-udsættelsen. Bayern ønsker at have Coutinho med til Champions League og pokalfinalen.

Men så er det også slut. Bayern ønsker ikke at købe Coutinho fri og derfor er planen, at Coutinho vender tilbage til Barca for at revurdere sin situation. Hans agent er på en ihærdig jagt efter en ny klub og det kan måske alligevel blive Tottenham, som der tidligere har været talt om. Men Barca vil forsøge at få en spiller og penge i retur for Coutinho.

Barca havde positive rapporter på Tanguy Ndombele, da han spillede for Lyon, men han endte med at skifte til Tottenham, hvor han angiveligt ikke er glad for at spille under José Mourinho ligesom den portugisiske cheftræner også er klar til at sende Ndombele ud af klubben. Barca skulle nu stå klar til at indgå i en aftale.

Her meldes der om, at Barca er klar til at sende Coutinho til Tottenham såfremt englænderne sender Ndombele og en pose penge til Camp Nou. Tottenham ønsker at indhente mindst 55 millioner euro for Ndombele, som de selv betalte for ham i 2019, men Barca mener helt klart at Coutinho er mere værd hvorfor det i dette regnestykke er catalanerne, som ønsker penge i handlen.

Coutinho har ifølge Mundo Deportivo haft blandede følelser i forhold til et skifte til Tottenham, men han er også klar over, at han har brug for at komme et sted hen, hvor han igen kan få en fremtrædende rolle - og spille sin naturlige position, hvilket han aldrig fik lov til i Barca.

23-årige Tanguy Ndombele Alvaro spillede knap 100 kampe for Lyon før han rykkede til Tottenham, som han har spillet 27 kampe for. Desuden har han en håndfuld landskampe på CV'et - så der er trods den lave alder tale om en erfaren spiller.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder