Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Jeremy Mathieu indstiller karrieren

Nyheder - 25. juni 2020
Jeremy Mathieu indstiller karrieren

©


Den tidligere Barca-spiller Jeremy Mathieu har set sig nødsaget til at indstille karrieren et par uger før tid. Endnu en knæskade gør, at han næppe kommer i spil mere i denne sæson og dermed må han sige farvel til fodbolden - som også var planlagt, men først efter denne sæson.

Mathieu var som en blandet pose bolsjer, da han var i Barca. Han kom til fra Valencia som 30-årig for 20 millioner euro hvilket var totalt uforstående for rigtig mange, men han leverede trods alt et hårdt stykke arbejde på bundlinjen selvom han aldrig stod ud som en rigtig Barca-spiller. Han formåede at score i El Clásico og han dækkede adskillige pladser i bagkæden.

Trods det faktum, at han faktisk ryger cigaretter, så formåede han at skabe sig en rigtig flot karriere med næsten 600 kampe på professionelt plan med 39 mål til følge. Han spillede klart flest kampe for Valencia, hvor han da også var på holdkortet i hele fem sæsoner før Barca bankede på døren efter hans underskrift.

Mathieus CV
Sochaux: 108 kampe - 14 mål
Toulouse: 96 kampe - 5 mål
Valencia: 182 kampe - 7 mål
Barca: 91 kampe - 4 mål
Sporting Lissabon: 105 kampe - 9 mål

Han vandt Coupe de la Ligue i 2003–04 med Sochaux og vandt siden to spanske mesterskaber, tre gange Copa del Rey, samt Champions League, Spansk Super Cup, UEFA Super Cup og VM for klubhold med Barca. I Sporting Lissabon vandt han ligaen og pokalen.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder