Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Arthur rejser til Juventus denne weekend

Transfermarked - 26. juni 2020
Medie: Arthur rejser til Juventus denne weekend

© FC Barcelona


Barca har en kamp ude mod Celta Vigo i morgen klokken 17 hvilket betyder, at Quique Setién skal udtage sin trup allerede i dag. Her får man måske ikke Arthur at se, hvis man skal tro på RAC1. Mediet mener nemlig at Arthur rejser til Torino i denne weekend for at gennemgå sit lægetjek. Sæsonen afsluttes dog i Barca.

Arthur skifter til Juventus. Det er efterhånden en kendsgerning efter at Barca har gjort alt i sin magt for at få brasilianeren på andre tanker end at blive i Barca. Han var ikke selv glad for idéen, men som tiden er skredet frem har han følt sig tvunget ud af Barca og nu menes forhandlingerne at være så avancerede, at Arthur skal have gennemgået sit lægetjek hvilket betyder, at han med al sandsynlighed ikke kommer i spil i morgen - men alligevel vil Setién ikke opgive idéen.Det handler om logistikken, da Sergio Busquets og Frenkie de Jong er ude af opgøret i morgen med henholdsvis karantæne og skade. Det betyder, at Setién får brug for alle mand - inklusiv Arthur, som trods omstændighederne først skifter når sæsonen er slut. Derfor er spørgsmålet om han rejser direkte fra Vigo til Torino efter opgøret i morgen, eller om han venter til søndag. RAC1 erfarer dog at rejsen finder sted denne weekend.

Både Arthur og Miralem Pjanic afslutter sæsonen i deres respektive klub til trods for at handlen ventes at blive offentliggjort meget snart. Barca sender Arthur til Juventus, som til gengæld sender Pjanic + 10 millioner euro afsted til Barca. Lige nu kan handlen reelt set blive offentliggjort når som helst. RAC1, Mundo Deportivo samt Sport har alle meldt ud om historien.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder