Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Arthur skifter til Juventus!

Transfermarked - 29. juni 2020
Officielt: Arthur skifter til Juventus!

© Goal


Så er ventetiden slut. Det er netop blevet bekræftet, at brasilianske Arthur Melo skifter Barca ud med Juventus. Historierne har været mange de seneste par uger og det lader til at Barca fik sin vilje om at gennemtvinge et skifte.

Barca bekræfter, at Arthur fortsætter som Barca-spiller indtil sæsonen 2019/2020 er slut. Dermed spiller han de afgørende kampe i ligaen samt Champions League og det er også derfor, at Setién udtog ham til både kampen mod Celta men også kampen i morgen.

- FC Barcelona og Juventus er nået til enighed om transferen af Arthur. Den italienske klub betaler 72 millioner euro + 10 millioner euro i variabler, skriver Barca på sin officielle hjemmeside og bekræfter dermed at handlen kan have en total værdi på 82 millioner euro for Barca svarende til 611 millioner danske kroner.Skiftet er dermed endelig officielt efter at man har set Arthur i Torino hele søndagen. Han vendte hjem sent i går og deltog i dagens træning før han også blev udtaget til morgendagens kamp.

Arthur landede i Barca sommeren 2018 fra Gremio og har hidtil spillet med i 72 Barca-kampe. 47 i ligaen, 10 i Copa del Rey, 13 i Champions League og en enkelt kamp i den spanske Super Cup.

Den forventede pris lød på 80 millioner euro således at Barca kan 'tilbagebetale' 70 millioner euro for Miralem Pjanic, men den handel lader vente på sig lidt endnu - selvom den også kommer i hus meget, meget snart.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder