Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arthurs mor reagerer på Setiéns udtalelser

Transfermarked - 26. juni 2020
Arthurs mor reagerer på Setiéns udtalelser

© FC Barcelona


Selvfølgelig ville Quique Setién ikke smide mere brænde på bålet og som ofte set før, så bliver ting pakket godt og grundigt ind når man møder pressen. Det skete i dag, da Setién egentlig kom for at tale om morgendagens kamp mod Celta Vigo, men han blev i stedet bombarderet med helt andre spørgsmål.

Adskillige spørgsmål omhandlede naturligvis Arthur, som er blevet tvunget ud af Barca gennem de seneste par dage. Han havde over flere møder slået fast, at han ikke vil væk fra Barca og derfor afviste han Juventus' bud og klargjorde sin plan for Barca. Den catalanske klub insisterede dog og tillod Juventus at sende tilbud afsted. Nu er der enighed om en kontrakt og Arthur forventes at flyve til Torino søndag med en officielt bekræftelse af skiftet mandag eller tirsdag.

- Jeg regner stadig med Arthur. Han træner med os og han rejser med os til Vigo. Vi har brug for ham mod Celta. Vi håber, at alle disse historier ikke rører ham og at han giver sit bedste på banen, fortalte Setién om Arthur og fulgte op:- Det, som der sker, er ikke normalt. Sandheden er, at alle spillere, som står i en lignende situation skal forstå, at sæsonen ikke er slut og at de skal levere den bedste indsats, som de kan indtil de forlader klubben. Der er stadig vigtige kampe og jeg er sikker på, at Arthur ligesom alle i truppen ønsker at slutte med trofæer.

- Klubben har ikke fortalt mig, at Arthur skifter. Han er med os mod Celta, det er sikkert. Han har givet alt for klubben. Generelt set er der spillere - ikke kun Arthur - som ikke er den første ej heller den sidste til at skifte til en klub med høje forventninger, som ikke bliver indfriet. Jeg ved ikke, om han skifter eller ej, men der er nogen som mener, at det er bedre at beholde ham på grund af hans alder. Andre tænker modsat.

- Siden jeg ankom har Arthur trænet hårdt og gjort de ting, som vi har bedt ham om. Af og til har han manglet kvalitet, men det er ikke let at ændre på en spiller som er formet af andre trænere. Arthur er vant til at holde i bolden og nu er vi kommet til og har bedt ham om at slippe den efter en til to berøringer. Det er en udfordring for ham - men han er på vej. Det vil gøre ham til en bedre spiller.

Setiéns udtalelser er ikke noget, som glæder Arthurs mor, der af og til dukker op på Twitter med et opslag. Hun er irriteret over, at Setién forsøger at skubbe problematikken over på Arthur.

- Herregud. Nu begynder de at give spilleren skylden, skrev Arthurs mor som kommentar til et opslag med Setiéns udtalelser.


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder