Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tevez vil føre Messi og Ronaldo sammen!

Nyheder - 27. juni 2020
Tevez vil føre Messi og Ronaldo sammen!

©


Før Lionel Messi og Cristiano Ronaldo stopper karrieren så ønsker mange at se dem spille på samme hold. Man kommer næppe til at se dem spille sammen på et højt niveau på grund af den manglende forståelse, men to af historiens bedste fodboldspillere kan måske få lov til at få en kamp sammen.

Carlos Tevez er gode venner med både Messi og Ronaldo og argentinerens karriere er så småt ved at løbe ud. Han ønsker at stoppe med et brag og derfor kan man forvente at se en velgørenhedskamp blive spillet, hvor en masse stjerner samles. Tevez fortsætter i Boca Juniors i yderligere seks måneder, så det bliver måske i 2021, hvor Messi og Ronaldo kommer til at spille sammen.- Hvis jeg alene skal sammensætte holdet, så vil det bestå af Buffon, Hugo Ibarra, Ferdinand, Heinze, Evra, Pirlo, Scholes, Pogba, Ronaldo, Messi og Rooney, forklarer Tevez til Radio la Red.

- Jeg tillader mig at holde alle muligheder åbne for fremtiden. Jeg ønsker ikke at begrænse mig ved at snakke for meget. I Argentina er kun Boca interessant, men jeg ville elske at vende tilbage til West Ham i et halvt år, fortæller Tevez yderligere.

Det kan altså ske at man snart kommer til at se Messi og Ronaldo på samme hold. Uanset omstændigheder så kan det kun blive et smukt syn - to spillere, der har sat umenneskelige rekorder år efter år, kan kun blive en fornøjelse at se på samme bane - i samme trøje.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder