Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

To Atletico-profiler sidder ude mod Barca

La Liga - 28. juni 2020
To Atletico-profiler sidder ude mod Barca

©


Hvis Barca i en mesterskabsjagt kan miste point til Celta Vigo, så skal der et mirakel til hvis man ikke også smider point til når Atletico Madrid kommer forbi og når man møder Villarreal på udebane, hvor man traditionen tro også har det svært. Mod madrilenerne har man fået en lille hjælp.

Atletico Madrid spillede nemlig i går hjemme mod Alavés og her dummede både Stefan Savić og Koke sig, da de begge fik gule kort undervejs i kampen og da det var deres femte gule kort i sæsonen udløser det automatiske én spilledags karantæne hvilket nu skal afsones mod Barca om to dage.

Når spillere går ind til en kamp er de velvidende omkring situationen. Da Barca mødte Celta i går var Suárez, Rakitic, Vidal og Junior ét gult kort fra at gå i karantæne. De formåede dog alle at komme ud af kampen uden at få et gult kort og derfor er de klar til kamp når Atletico Madrid gæster Camp nou.

For Atletico Madrid er det to vigtige profiler, som sidder ude til kampen. Men ikke desto mindre er Atletico et slagkraftigt hold, så uanset, hvem Diego Simeone stiller op med, så får Barca nok at se til. Først skal catalanerne dog se hvordan det går for Real Madrid i aften ude mod Espanyol. Hvis Real Madrid vinder vil de være to point foran Barca - hvis de taber, så vil Barca være ét point foran.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder