Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Arthur afviser at spille for Barca igen

Nyheder - 28. juni 2020
Medie: Arthur afviser at spille for Barca igen

©


Arthurs navn har skabt overskrifter verden over de seneste par uger på grund af den mærkværdige situationen, som Barca har søsat. Arthur er lige nu i Torino for at gennemføre sit skifte - på papiret - da han rent fysisk fortsat vil være at finde i Barca indtil sæsonen er slut. Det samme gælder i øvrigt for Miralem Pjanic.

Barca sender Arthur til Juventus mens Juventus sender Pjanic + 10 millioner euro til Barca. På sort og hvidt er handlen dog anderledes. Juventus betaler faktisk 80 millioner euro for Arthur mens at Barca senere betaler 70 millioner euro for Pjanic. Men handlen har Arthur slet ikke været interesseret i.

Arthur har længe gjort det klart, at han ville blive i Barca, men han føler sig dårligt behandlet og prikken over i'et kom fredag, da Quique Setién mødte pressen, hvor han blev bedt om at kommentere på Arthur-situationen. Her valgte Setién noget så håbløst at sige mellem linjerne, at Arthur ikke har præsteret og derfor skal han videre. Det fik Arthurs mor til at reagere på de sociale medier.Setiéns ord ramte Arthur hårdt og ifølge Calciomercato.com er Arthur trist og ked af det efter at have hørt, hvad Setién havde at sige om ham. Derfor overvejer Arthur netop nu at afvise at spille mere for Barca i resten af sæsonen såfremt handlen med Juventus går igennem. Alt tyder på, at handlen går igennem om meget kort tid, og derfor bliver det spændende at se, hvad Setién så finder på.

Det er meget få, som ser en glæde i at skifte Arthur ud med Pjanic, men det er realiteten lige nu og ledelsen vil hellere satse på en erfaren spiller og med i problematikken kan man tage Riqui Puig ind: Han fylder 21 år om to måneder og han anses stadig som et talent, som dog ikke får den nødvendige spilletid. Han fik minutter mod Bilbao og startede inde mod Celta, men ingen tror på, at han er en del af Setiéns plan.

Handlen mellem Barca og Juventus for Arthur og Pjanic forventes at falde på plads i dag. Hvis ikke handlen offentliggøres i dag, så sker det i morgen eller tirsdag.

Læs her hvad Setien har udtalt og læs Arthurs mors reaktion


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder