Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Skænderi mellem spillerne og Setién

Nyheder - 28. juni 2020
Medie: Skænderi mellem spillerne og Setién

©


Det værste der kan ske for en cheftræner i hvilken som helst fodboldklub lader nu til at være sket for Quique Setién. I hvert fald rapporterer Marca, at Setién har mistet omklædningsrummet og at spillerne ikke længere stoler på hans idéer. Efter 2-2-kampen på Balaidos mod Celta Vigo brød et større skænderi ud.

Coronapausen var forfærdelig - udelukkende fordi det betød, at mennesker rundt om i verden døde. I Barca håbede Setién på, at man kunne vende pausen til noget positivt og komme stærkere tilbage men faktum er faktum: Barca er fortsat elendige på udebane og har nu tabt fire point i de seneste to udekampe mod henholdsvis Sevilla og Celta Vigo.

Pointtabet mod Celta var specielt slemt og efter kampen fortæller Marca, at der brød et skænderi ud mellem spillerne og Setién, da spillerne ikke længere tror på, at Setiéns plan kan vinde dem bare én titel denne sæson.

- Træneren har mistet sit omklædningsrum. Vandpauserne (midt i kampene) er et klart eksempel: Setién taler næsten ikke til sine spillere og de fleste spillere ignorerer assistenttræner Eder Sarabia, skriver Marca med hentydning til at Sarabia ikke har formået at reparere de problemer, han udsatte sig selv for under El Clásico før pausen.Også under træningen er der problemer blandt spillerne og Setién. Flere af de 'tunge' spillere i truppen har ofte forladt træningen med følelsen af, at man har spildt sin tid fordi, at Setién ikke har formået at strikke træningssessionen ordentligt sammen. Det mest offentlige eksempel står Luis Suárez for, da han efter kampen mod Celta sagde 'Det er op til trænerne at analyse (pointtabet)'. Det er bestemt ikke typisk, at man efter et pointtab nævner sin træner i den sammenhæng.

Desuden er flere af spillerne imod den forståelse af, at man sælger en ung spiller for at hente en ældre spiller ind og derfor hjælper det absolut ikke Setién og hans team, at træneren forsøger at bilde folk udefra ind, at Arthur bare ikke har præsteret hvorfor han må ud af klubben. Det ligner igen en tikkende bombe i Barca som under Ernesto Valverde og det ironiske er, at Setién nærmest ikke er landet - men positivitet og glæde i fodbolden har han bestemt ikke bragt tilbage. På noget punkt.

Adskillige spanske journalister mener lige nu, at Bartomeu gør klogt i at fyre Quique Setién og hans team og i stedet hive B-træneren Francisco Javier García Pimienta til at tage over for resten af sæsonen. Det virker dog usandysnligt.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder