Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi: Mine folk forbereder Barca-retur

Nyheder: Af Sajad Koftan - 29. juni 2020Xavi: Mine folk forbereder Barca-retur

© SPORT


Det er kun et spørgsmål om tid for Xavi Hernandez vil blive præsenteret som ny cheftræner for FC Barcelona, mener hovedpersonen selv, ifølge mediet SPORT som har talt med legenden om en mulig Barca-retur.

- Den største drøm for mig er at træne FC Barcelona og få skabt en ny storhedstid i klubben, sagde Xavi i et online-interview med mediet SPORT.

- Det handler ikke om mig, men om klubben og spillerne i Barca som skal tilbage på toppen igen.

- Derfor er mine folk igang med at forberede noget stort, som gør at jeg bare glæder mig endnu mere nu, fortsatte Xavi.

- Jeg er den dedikerede klubmand, som bare brænder for at gøre en forskel, Men det skal være på det rette tidspunkt for mit projekt er helt nyt.

- Men det kræver at jeg får tilladelse til at træffe nogle afgørende beslutninger i klubben, for ellers kommer vi ingen vegne.

- Alt afhænger af valget som jo skal finde sted snart i Barcelona. Jeg udelukker ingenting, men da de spurgte mig i januar måned var det ikke det rette tidspunkt for mig. Det forklarede jeg dem også.

- Men situationen er en anden nu. Derfor arbejder vi intensivt på de første skridt, slog Xavi fast.

Xavis popularitet er ikke faldet efter at han lagde Barca-støvlerne på hylden - tværtimod anses legenden nærmest som Barcas frelser i nogle kredse i Catalonien, hvor størstedelen håber at se Xavi på Barcas trænerbænk hurtigst muligt.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder